Beleggen

Elke klant is uniek en heeft bijgevolg specifieke noden. In functie van uw persoonlijke situatie bepalen we samen met u de juiste strategie.

We werken samen met een aantal aan strikte voorwaarden onderworpen gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en fondsbeheerders in Europa.

Onze missie:

Asarté bvba stelt haar financiële, belegging en verzekerings- expertise samen met haar professioneel netwerk ten dienste van de particuliere klanten  die willen beleggen in beleggingsproducten gekoppeld aan verzekeringen.

Transparantie en objectiviteit zijn twee belangrijke peilers voor de uitbouw van een lange termijn vertrouwensrelatie met onze klanten.

We bieden u:

Gepersonaliseerde aanpak:
Elke klant is uniek en heeft bijgevolg specifieke noden. In functie van uw persoonlijke situatie bepalen we samen met u de juiste strategie.

Fiscale en Juridische optimalisatie:
Een beleggingsverzekering biedt u fiscale en juridische voordelen en is ook een ideaal instrument om uw successieplanning te regelen.

Service en duidelijkheid:
We streven naar een optimale service en volledige transparantie en duidelijkheid qua kosten.

Open architectuur:
“Open architectuur” betekent dat de intekenaar van een verzekeringscontract de beste beheerders over de hele wereld kan kiezen in hetzelfde contract.

Wenst u een vrijblijvende doorlichting van uw portefeuille of hebt u andere specifieke vragen? Aarzel niet en contacteer ons via jvde@asarte.be