Nieuws

CORONA-VIRUS: Belangrijk bericht aan al onze klanten!

Beste klant,

Asarté volgt maximaal de voorgeschreven regels om de impact en de opmars van het corona-virus te stoppen. Daarenboven nemen wij extra maatregelen om de gezondheid van onze werknemers te beschermen en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom hebben wij beslist om vanaf heden en dit tot en met 5 april met gesloten deuren te werken en zo alle fysiek contact te vermijden. Gelieve dus niet naar ons kantoor te komen. Onze brievenbus zal 2 maal per dag geledigd worden.

Concreet zullen wij per mail en telefonisch beschikbaar zijn alsook via ons digitaal platform My Asarté. Dit platform is zowel te raadplegen via PC als via uw smartphone of tablet. Mocht u nog geen toegang hebben op ons platform, vraag dan zeker een uw toegang aan via onze website. ( https://www.asarte.be/my-asarte/ )

Geplande expertises zullen gewoon door gaan maar met de nodige voorzorgsmaatregelen. Het is uiteraard steeds mogelijk dat expertises afgelast worden op vraag van de klant, de expert of onszelf.

Om de maximale continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, hebben we daarom aan onze medewerkers extra flexibiliteit toegekend. Eén van de maatregelen is de mogelijkheid om te telewerken zodat zij ook voor hun kinderen kunnen zorgen. Onze prioriteit blijft echter de adequate telefonische permanentie en continuïteit in onze service naar u toe.

Wij bedanken u alvast voor uw begrip en steun voor onze medewerkers die, ondanks alle moeilijkheden, u zo goed mogelijk blijven bedienen.

U vindt op onze contact pagina op onze website alle rechtstreekse emailadressen en telefoonnummers. Bedankt om maximaal gebruik te maken van alle mogelijke digitale communicatiemiddelen die wij u aanreiken.

Het welzijn van onze klanten en medewerkers ligt ons nauw aan het hart. Stay safe !