Nieuws

Corana-virus update: Videochatten met een dokter in de strijd tegen het coronavirus

Onze partner AXA wil samen met de overheid en de medeburgers actief meehelpen aan de bestrijding van het coronavirus. Daarom breiden ze hun bestaande platform voor videoconsultatie met dokters tijdelijk uit en stellen ze het gratis ter beschikking voor wie zich ziek voelt en een vermoeden heeft besmet te zijn met het coronavirus.

Zo kunnen u, uw familie, collega’s en vrienden voortaan van deze medische videoconsultatiedienst ‘Doctors Online’ gebruikmaken, 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 18u ’s avonds. En dit via een link op de homepagina van axa.be.

Hoe werkt Doctors Online?

  1. Ga naar axa.be om een videoconsultatie met een dokter in te plannen.
  2. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per sms of e-mail, met een link en unieke toegangscode om door te gaan naar de virtuele wachtkamer.
  3. Op het uur van de afspraak, zal de dokter de videoconsultatie opstarten. U heeft dus een computer, laptop, tablet of smartphone nodig, voorzien van een internetverbinding en camera.

Ze stellen alles in het werk om ook in deze uitzonderlijke omstandigheden, een optimale steun te garanderen in het Nederlands, Frans en Engels. Deze dienst is eveneens beschikbaar voor Belgen die zich momenteel in het buitenland bevinden.

Deze dienst is beschikbaar voor iedereen, dus ook niet AXA-klanten.

Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen in de strijd tegen de uitbreiding van het coronavirus. #samentegencorona